IZRADA SAJTOVA

Od koncepta i dizajna, preko kodiranja sajta do vizuelnog identiteta!

Izrada sajtova svih vrsta. Brzo i lako uz besplatan domen i hosting. Podignite Vaše poslovanje na viši nivo. Premium kvalitet uz najbolju cenu izrade sajta. Dizajniramo i izrađujemo profesionalne web sajtove koji će na najbolji način predstavljati vaše poslovanje. Svojim klijentima nudimo kreativan, moderan i unikatan dizajn, on-page SEO, tehnički ispravan i originalan kod, visok nivo korisničkog iskustva i prilagodljivost svim vrstama uređaja.

Naša izrada sajtova podrazumeva na prvom mestu profesionalni odnos prema klijentu i poštovanje dogovorenih rokova. Bilo da vam je potreban jednostavan CMS web sajt,odnosno WordPress tema, kompleksna internet prodavnica ili unkiatan sajt kodiran od nule, mi Vam garantujemo vrhunski kvalitet usluge!

Izrada sajtova svih vrsta. Brzo i lako uz besplatan domen i hosting. Podignite Vaše poslovanje na viši nivo. Premium kvalitet uz najbolju cenu izrade sajta. Dizajniramo i izrađujemo profesionalne web sajtove koji će na najbolji način predstavljati vaše poslovanje. Svojim klijentima nudimo kreativan, moderan i unikatan dizajn, on-page SEO , tehnički ispravan i originalan kod, visok nivo korisničkog iskustva i prilagodljivost svim vrstama uređaja.

Naša izrada sajtova podrazumeva na prvom mestu profesionalni odnos prema klijentu i poštovanje dogovorenih rokova. Bilo da vam je potreban jednostavan CMS web sajt,odnosno WordPress tema, kompleksna internet prodavnica ili unkiatan sajt kodiran od nule, mi Vam garantujemo vrhunski kvalitet usluge!

Profesionalna izrada sajtova

Moderan Dizajn

Bilo da Vam je potreban redizajn postojećeg sajta ili se ipak radi o potpuno novom sajtu, naš tim Vam garantuje moderan i unikatan dizajn. Kvalitetan i privlačan sajt će pomoći da se izdvojite od konkurencije. 

Korisničko Iskustvo

Nezavisno od toga da li se sajt radi u CMS rešenju ili u HTML-u, obećavamo visok nivo korisničkog iskustva kao i prilagodljivost Vašeg web sajta svim tipovima uređaja (desktop, tablet, mobilni uređaji). 

Optimizovan Kod

Garantujemo čist i optimizovan kod koji će pomoći da se Vaš sajt brže učitava, kao i da se brže i bolje rangira na web pretraživačima. Ukratko, web sajt po najvišim svetskim standardima.

Šta znači profesionalna izrada sajta?

Internet marketing je odavno preuzeo primat, a posedovanje web prezentacije je postala neophodnost za svaku firmu. Web sajtovi su najbolji vid marketinškog ulaganja svakog pojedinca i kompanije. Prilikom izrade sajtova vodimo se najvišim standardima kvaliteta, tržišnim trendovima kao i željama naših klijenata. Svaka izrada web sajta je jedinstvena i svakom klijentu nudimo originalan web dizajn.

Tokom izrade sajta najveću moguću pažnju posvećujemo i SEO optimizaciji kako bi Vaša web stranica postigla što je moguće bolje rezultate na pretraživačima. Pre početka izrade sajta sa svakim klijentom organizujemo sastanke na kojima se definišu glavne funkcionalnosti web stranice, svi potrebni elementi i glavne ključne reči za koje je potrebno optimizovati web sajt, a ideje kojima se vodimo su jednostavnost i funkcionalnost.

O čemu sve vodimo računa pri izradi web sajta?

Prilikom pravljenja sajta maksimalno vodimo računa da posetioci imaju jasnu navigacijsku strukturu po kojoj se kreću i da već dolaskom na početnu stranicu dobiju maksimalan broj informacija. Kompatibilnost između različitih browser-a takođe je jedna od veoma važnih smernica na koje obraćamo veliku pažnju. Gubitak nekih funkcija u slučaju da posetilac koristi browser za koji stranica nije testirana na kraju može značiti manje klijenata i manje prodaje za vlasnika sajta.

Zbog toga pri izradi radimo testiranje u svim browserima (Google Chrome, Mozilla, Internet Explorer i Opera). Takođe, svojim klijentima dajemo sve potrebne savete i pomoć prilikom izbora domena i registracije izabranog domena. Svojim klijentima nudimo i opciju da mi preuzmemo obaveze registracije domena i hostinga sajta na serverima lociranim u Srbiji ili u svetu, po izboru. Na taj način Vi ne morate ništa da radite, već dobijate gotov sajt, sa registrovanim domenom i hostingom.

Izrada sajtova svih vrsta

Izrada web stranica od najjednostavnijih web prezentacija, preko izrade internet prodavnica pa sve do najkompleksnijih web portala

01

Izrada sajtova za firme i korporacije

Web prezentacija firme postala je obaveza koju donosi moderno poslovanje. Bez interneta danas nije moguće uspešno poslovati, a klijenti lako mogu videti šta nudite i koje su Vaše prednosti u odnosu na konkurenciju.

02

Izrada internet prodavnice

Internet prodavnice su postale veoma popularan način prodaje proizvoda. Kupce oslobađa fizičkog dolaska po proizvode, a prodavcima uvećava promet robe i usluga. Osim toga, online prodavnice rade non-stop.

03

Izrada sajta u WordPress platformi

WordPress je idealan za sve koji samostalno žele da unose nov sadržaj. Klijentima pružamo obuku kako bi što pre počeli sa unosom novih informacija. Idealno rešenje za blogere i sve koji aktivno kreiraju sadržaje.

04

Redizajn sajta

Ukoliko već imate sajt ali niste zadovoljni njegovim izgledom ili funkcionalnošću imate opciju redizajna sajta. Osnovna struktura i domen sajta ostaju isti, ali dobijate novi, moderan dizajn sa dodatnim sadržajem.

05

Održavanje sajtova

Administracija sajta ponekad oduzima mnogo vremena i truda. Ukoliko želite da Vaš sajt bude uvek ažuran i bezbedan, u ponudi imamo mesečno održavanje web sajta po veoma povoljnim cenama.

06

Izrada aplikacija

Nudimo i ostale web dizajn usluge. Od kreiranja mobilnih aplikacija za iOS i Android sisteme, preko izrade banera, logoa za sajt, i obrade fotografija, pa sve do statičkih web stranica.

Izrada web sajtova FAQ's

Posedovanje kvalitetno izrađene web stranice može biti od ključnog značaja za postavljanje imidža kompanije, privlačenje novih klijenata i kupaca ili povećanje prodaje.

Ali čak ni to nije sve! Pored svega navedenog postoji još dosta drugih prednosti. Ukoliko pogledate širu sliku uvidećete da postoji mnogo više stvari u internet poslovanju, nego što se čini na prvi pogled.

Mi pravimo sajtove po meri klijenata. To znači da pre nego pristupimo samom procesu izrade sajta detaljno se informišemo o poslovanju klijenta kako bi izabrali vrstu i veličinu sajta koji će na najbolji mogući način predstaviti njegov biznis.

Imate ideju kako sajt treba da izgleda? Sjajno, prateći Vaše sugestije nastojaćemo da dođemo do rešenja kojim ćete biti apsolutno zadovoljni! 

Osnovna svrha web stranice je da bude informativna ali i vizuelno privlačna. Originalan i kvalitetan web dizajn će u mnogome pomoći da privučete nove klijente, kao i da zadržite stare. 

Dobro organizovan i moderan sajt će zadržati posetioce pa će oni  tako provesti više vremena  razgledajući ponudu na takvom jednom sajtu, od nekog koji nije primamljiv za oko. Na taj način, kvalitetan dizajn web stranice privlači kupce da kupe Vaše proizvode ili se opredele za Vaše usluge.

Kada je u pitanju izrada sajta cena zavisi od više faktora:

 • veličine web sajta, odnosno broja stranica
 • broja jezika koji se nalaze na sajtu
 • da li je sajt rađen u CMS-u ili u HTML-u
 • da li je u pitanju izrada online prodavnice
 • da li sajt zahteva integraciju foruma i registraciju korisnika i slično

Cene izrade sajtova u našoj ponudi su grupisane prema navedenim parametrima ali nisu nisu krajnje, već početne. Za sve potencijalne klijente možemo pripremiti i prilagodjenu ponudu na Vaš zahtev.

Pravljenje sajta nije mali posao i zahteva dosta uloženog truda i vremena. U zavisnosti od vrste sajta koji Vam je potreban to može iznositi između nedelju dana pa do preko mesec dana za zahtevnija rešenja.

Konkretno, za kreiranje osnovne web prezentacije firme ili nekog bloga trebalo bi do 7 dana. Za nešto opširnija rešenja iste vrste od 7 do 15 dana. Za izradu internet prodavnice 20-30 dana, a za web portale i druge složena custom rešenja više od 30 dana.

Želite kvalitetan i moderan web sajt?

Ukoliko želite profesionalan i moderan sajt, izrađen po najvišim standardima, izaberite neki od dole ponuđenih paketa za izradu sajtova, ili nas jednostavno pozovite i recite nam o Vašem biznisu, a mi ćemo Vam pomoći pri izboru.

Izrada sajtova cena paketa

Kada se govori o izradi sajtova cena zavisi od više faktora kao što su: veličina i vrsta sajta, broj jezika na kom se sajt radi, da li je u pitanju CMS ili custom rešenje (WordPress ili sajt rađen od nule), i količine vremena koje takav sajt iziskuje za izradu. 

Zbog svega toga, vrlo je teško odrediti tačnu cenu izrade sajta tako da dole navedeni paketi zapravo predstavljaju početnu cenu. Za preciznije informacije ipak nas morate pozvati i upoznati sa konkretnim zahtevom kako bi Vam mogli dati konačnu cifru. 

Želimo da naglasimo da je naš cenovnik usluga izrade sajtova prilagodjen svima. Bilo da Vam treba jednostavna web prezentacija firme, ili možda neka složenija, bilo da želite da pokrenete svoju internet prodavnicu ili započnete svoj blog, ili zašto da ne web portal, mi imamo sjajnu ponudu za Vas! A ukoliko smatrate da nijedan od navedenih paketa ne ispunjava Vaše potrebe možemo napraviti i prilagodjenu ponudu na Vaš zahtev.

Osnovni

Od 180
 • WordPress
 • Besplatan domen i hosting godinu dana
 • Do 5 stranica
 • Galerija i kontakt forma
 • Google mapa
 • On page SEO
 • Integracija sa Facebook, Instagram, YouTube, Google Plus stranicom
 • Google analitika
 • Opcija za blog i vesti
 • Newsletter
 • Registracija i logovanje korisnika
 • Forum
 • Višejezični sajt
 • Internet prodavnica

Srednji

Od 300
 • WordPress
 • Besplatan domen i hosting godinu dana
 • Do 10 stranica
 • Galerija i kontakt forma
 • Google mapa
 • On page SEO
 • Integracija sa Facebook, Instagram, YouTube, Google Plus stranicom
 • Google analitika
 • Opcija za blog i vesti
 • Newsletter
 • Registracija i logovanje korisnika
 • Forum
 • Višejezični sajt
 • Internet prodavnica

Napredni

Od 400
 • WordPress
 • Besplatan domen i hosting godinu dana
 • Do 15 stranica
 • Galerija i kontakt forma
 • Google mapa
 • On page SEO
 • Integracija sa Facebook, Instagram, YouTube, Google Plus stranicom
 • Google analitika
 • Opcija za blog i vesti
 • Newsletter
 • Registracija i logovanje korisnika
 • Forum
 • Višejezični sajt
 • Internet prodavnica

Shop

Od 400
 • WordPress
 • Besplatan domen i hosting godinu dana
 • Neograničen broj stranica
 • Galerija i kontakt forma
 • Google mapa
 • On page SEO
 • Integracija sa Facebook, Instagram, YouTube, Google Plus stranicom
 • Google analitika
 • Opcija za blog i vesti
 • Newsletter
 • Registracija i logovanje korisnika
 • Forum
 • Višejezični sajt
 • Internet prodavnica
Cene su prikazane u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti.