Povežimo sePolitika Privatnosti
Uslovi Korišćenja

SEO Analiza websajta

Vaš sajt je jedno od prvih mesta koje vaši potencijalni klijenti posete. Ovde oni prikupljaju sve važne informacije o vama i vašim proizvodima. Izuzetno je važno, stoga, da sve funcioniše perfektno. Naš posao je da obezbedimo da je vaš sajt odlično rangiran ali i da je sve na tehnički savršeno.

Usluga detaljne analize vašeg websajta podeljena je u dve grupe:

SEO Klinika

Analiza SEO snage websajta, linkova, tehnička analiza websajta i servera, analiza ključnih reči i konkurencije, analiza sadržaja
i još mnogo toga...


U ovoj fazi ispitaćemo sve SEO aspekte vaše web prezentacije. Najvažnije je da odredimo trenutnu snagu sajta ali i da uočimo sve nedostatke i prednosti kojima ćemo se baviti u daljem razvoju seo pozicije sajta. Kroz detaljan izveštaj o trenutnoj seo snazi vašeg sajta steći ćete sveobuhvatan uvid u potencijale vašeg sajta ali i mogućnosti za rast vašeg online poslovanja.

*Ova usluga podrazumeva izradu detaljnog SEO izveštaja o stanju i potencijalima vašeg web sajta.

Websajt analiza i razvoj

Analiza i sredjivanje title tag-a, description-a, meta tag-ova, saveti za razvoj sadržaja, ubrzanje učitavanja websajt-a
i još mnogo toga...


Offsite seo je veoma zahtevan posao, krucijalan za dobro rangiranje sajta. Kroz razne tehnike, kreiranje strategije i implementaciju ključnih reči na ključnim mestima, dajemo prednost web sajtu u odnosu na konkurenciju. Ovakvim pristupo povećavamo rejting sajta, poverenje koje uliva korisnicima i pretraživačima ali i autoritet domena koji se veoma teško stiče.

*Ova usluga podrazumeva izradu detaljnog izveštaja o stanju i potencijalima vašeg web sajta.

Izaberite uslugu...€30

SEO KLINIKA

Analiza i smernice za Link building, Analiza ključnih reči, Analiza konkurencije, Analiza tržišne niše...€30

Websajt analiza i razvoj

OnPage SEO analiza, Server-side SEO analiza, Loading Speed analiza, analiza fotografija...

KONTAKTIRAJTE NAS


  • Makedonska 11, Beograd,
    Open Offices (nivo 5)
  • Nikole Dobrovica 21, Novi Beograd
  • seooptimizacijasrbija@gmail.com