Povežimo sePolitika Privatnosti
Uslovi Korišćenja

Pravila o privatnosti

Poslednje ažuriranje: Septembar 20, 2017 seo optimizacija ("nas", "mi", ili "naša") upravlja vebsajtom http://www.seooptimizacija.rs ("pružalac usluge").

Ova stranica vas obaveštava o našim pravilima vezanim za prikupljanje, korišćenje i objavljivanje ličnih informacija kada koristite našu uslugu.

Mi nećemo koristiti ili deliti vaše podatke sa bilo kim osim na način koji je opisan u ovoj Politici privatnosti. Politika privatnosti kreirana od TermsFeed za seo optimizaciju.

Mi koristimo vaše lične podatke za pružanje i poboljšanje usluge. Korišćenjem Službe prihvatate prikupljanje i korištenje informacija u skladu sa ovom Politikom. Ako nije drugačije definisano u ovoj Politici privatnosti, termini koji se koriste u ovoj Politici privatnosti imaju isto značenje kao u našim odredbama i uslovima, dostupnim na http://vvv.seooptimizacija.rs

Sakupljanje i korišćenje informacija

Prilikom korišćenja naše usluge, možemo vam zatražiti da nam date određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju vas.

Podaci o dnevniku

Mi prikupljamo informacije koje vaš pretraživač pošalje svaki put kada posjetite našu uslugu ("Podaci o dnevniku"). Ovaj podaci dnevnika mogu uključivati informacije kao što su Internet protokol vašeg računara ("IP"), tip pretraživača, verzija pretraživača, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vaše posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama i druge statistike.

Cookies/ Kolačići

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka, što može uključivati i anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš pretraživač sa veb stranice i čuvaju se na tvrdom disku vašeg računara.

Koristimo "kolačiće" za prikupljanje informacija. Možete da naložite svom pregledaču da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačići šalju. Međutim, ako ne prihvatate kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše usluge.

Provajderi - pružalac usluge

Možemo da zapošljavamo treća lica i pojedince da olakšamo našu uslugu, da pružimo Službu u naše ime, da izvršavamo usluge vezane za usluge ili da nam pomognemo da analiziramo kako se naša usluga koristi.

Ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima samo za obavljanje ovih zadataka u naše ime i dužne su da ih ne otkrivaju ili ne koriste za bilo koju drugu svrhu.

Sigurnost

Bezbednost vaših ličnih podataka je važna za nas, ali zapamtite da nijedan način prenosa preko Interneta ili metod elektronske memorije nije 100% siguran. Dok težimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih informacija, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Linkovi ka drugim stranicama

Naša usluga može sadržati veze sa drugim sajtovima na kojima ne radimo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete upućeni na stranicu trećeg lica. Savetujemo vam da pregledate Politiku privatnosti svake stranice koju posećujete.

Mi nemamo kontrolu i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo koje treće strane ili usluge.

Privatnost za decu

Naša služba ne adresira nikoga ispod 13 godina starosti ("Deca").

Nismo svesno prikupljali lične podatke od dece ispod 13. Ako ste roditelj ili staratelj i svesni ste da nam je Vaša deca pružila lične informacije, molimo kontaktirajte nas. Ako otkrijemo da deca ispod 13 godina pružaju nam Lične informacije, mi ćemo odmah brisati te informacije sa naših servera.

Promene ove politike privatnosti

S vremena na vrijeme možemo da ažuriramo našu Politiku privatnosti. Obaveštavamo vas o svim promenama tako što ćete objaviti novu Politiku privatnosti na ovoj stranici.

Savetujemo vam da periodično pregledate ovu Politiku privatnosti za sve promene. Promene ove Politike privatnosti važe kada se objavljuju na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja o ovoj Politici privatnosti, molimo da nas kontaktirate.

Politika privatnosti http://www.seooptimizacija.rs