Povežimo sePolitika Privatnosti
Uslovi Korišćenja

Cenovnik SEO usluga prilagodjen svima

Bilo da ste start-up ili izgradjeni poslovni sistem, pripremili smo planove koji će vašem sajtu doneti dugoročne rezultate, a vašem poslovanju neophodan rast.

€190/mesečno

Starter

Napredujte u svom poslovanju. Ovo je idealna ponuda za start-up-ove, mala preduzeća koja tek otpočinju svoj posao i internet prezentiranje, kao i za sve one koji žele da otkriju nove načine privlačenja klijenata.

€290/mesečno

Regular

Zauzmite jaku poziciju. SEO plan za biznise sa razvijenom konkurencijom koji traže povećanje rejtinga u što kraćem roku.

€590/mesečno

Plus

Dominirajte na tržištu. Ovaj plan je kreiran za jaku konkurenciju i rukovodioce biznisom koji znaju šta znači zauzeti jaku i konkretnu poziciju.

€1290/mesečno

Expert

Internacionalno poslovanje. idealan SEO plan za biznis koji ima web sajt na više jezika, koji nastupa na više tržišta i nudi širok asortiman proizvoda i usluga.

* Kontaktirajte nas za prilagodjenu ponudu

Ostale usluge

Pored osnovne SEO ponude izdvajamo i ove usluge


od €30

Analiza web sajta

Analiziramo vaš web sajt sa najmodernijim alatima. Vršimo Onsite & offsite analizu, nakon čega vam ispostavljamo detaljan izveštaj o stanju i mogućnostima za dalji razvoj vaše web prezentacije.

od €30

Analiza konkurencije

Saznajte šta rade drugi. Da biste napredovali potrebno je da se uporedite i procenite u odnosu na spoljašnje kriterijume i standarde. Nakon analize vaše konkurencije i onoga što je standard na tržištu bićete u poziciji da donesete najbolje odluke za razvoj svog internet poslovanja.

od €30

Analiza ključnih reči

Analiziramo ključne reči za vašu tržišnu nišu. Da bi web sajt bio što bolje rangiran potrebno je selektovati glavne i sporedne ključne reči. Kada korisnik upiše ove ključne reči u pretraživač vaša web prezentacija biće mu na dohvat ruke.

od €30

Server-side SEO

Optimizacija servera. Kako bi korisnik imao što bolje iskustvo prilikom posete vašegm web sajtu, potrebno je što više tehničkih radnji izmestiti na server kako bi web sajt radio glatko i bio lak za upotrebu.

od €30

Povećanje Loading Speed-a

Brzina učitavanja. Većina korisnika odlazi sa web sajta ukoliko se ne učita za dve sekunde (2 sekunde). Kako bismo osigurali da korisnici budu zadovoljni iskustvom na vašem sajtu, koristimo najnovije metode za ubrzavanje učitavanja.

€30

150 linkova

Iskoristite našu bazu proverenih i jakih linkova. Provereni i veoma korisni SEO linkovi za rast rejtinga vašeg sajta. Društvene mreže, pretraživači i originalni i jaki blog sajtovi. Mi smo ih grupisali, a na vama je da postavite vaš sajt na ove adrese kako biste ostavrili prednost u odnosu na konkurenciju.

€30

Linkovi za optimizaciju video snimaka

Optimizacija i linkovi za postavljanje video snimaka. Ukoliko imate video materijal koji želite da dopre do što većeg broja korisnika i pregleda, mi imamo rešenje. Optimizujte video snimke i postavite ih na prave lokacije.

od €30

Optimizacija fotografija

100 fotografija za jednu cenu. Fotografije, slike i ostali vizuelni materijali danas čine preko 70% sadržaja web prezentacija. Njihova optimiyacija, s toga, postaje veoma važan SEO faktor. Takođe, optimizacijom fotografija postižemo umanjene veličine web strane, a samim tim povećavamo brzinu učitavanja.

od €30/sat

Konsalting

Napredujte. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za razvoj vaše web stranice, tu smo da vam pružimo što adekvatnije odgovore i rešenja. Na vaša pitanja odogovore možemo poslati i putem email-a ili na drugi vama poželjan način.

KONTAKTIRAJTE NAS


  • Makedonska 11, Beograd,
    Open Offices (nivo 5)
  • Nikole Dobrovica 21, Novi Beograd
  • seooptimizacijasrbija@gmail.com